Cine e Adrian Alexandrescu

Cadou garantat la înscriere

Curierul a stricat premiul? Cum rezolvi disputele telefonice cu participanții promoției? Ai multe bonuri false înscrise în concurs? Ce trebuie să respecți din punct de vedere GDPR într-o campanie?

Noi știm răspunsurile.
La înscriere, vei primi un e-mail cu un e-book gratuit: un Kit de tips & tricks pentru organizatorii de promoții, inspirat din experiența celor 12 ani de existență în publicitate.

Cine e Adrian Alexandrescu

În ce constă premiul cel mare

Premiul cel mare, câștigat prin tragere la sorți, este un workshop online, 100% gratuit, pentru tine și echipa ta de marketing! Este vorba despre un training online aplicat, personalizat pentru industria ta, ce va acoperi subiectul promoțiilor și al tool-urilor moderne de automatizare a activității de marketing în domeniul campaniilor promoționale.

Fără teorie inutilă, fără informații pe care le cunoști deja, fără obligații ulterioare pentru echipa ta!

Workshopul este susținut de Adrian Alexandrescu, iar evenimentul va avea loc la o dată aleasă de comun acord.

De ce ai nevoie de workshop-ul Promo for the win?

Pentru că în digital totul se rezumă la algoritmul potrivit, vei învăța cum să-ți eficientizezi rapid munca și cum să beneficiezi de avantajele transformării digitale. Dacă anul trecut te-ai lovit de multe probleme online și încă nu ai găsit rezolvare pentru unele dintre ele, acum poți să găsești toate răspunsurile și tool-urile de care ai nevoie, alături de echipa ta de marketing

Cine e Adrian Alexandrescu
Cine e Adrian Alexandrescu

Cine e Adrian Alexandrescu

Organizatorul workshopului este unul dintre puținii specialiști în automatizare digitală din industria publicității din România.

Adrian Alexandrescu, Managing Partner Interactions, și-a sărbătorit deja majoratul în industria de advertising online și comunicare one-to-one. După 5 ani în marketing direct și consultanță pentru HP EMEA, Adrian a lansat și a condus divizia de comunicare digitală a grupului Ogilvy.

De 12 ani, Adrian conduce compania digitală Interactions și, din 2018, Mediapost Martech, ambele fiind parte din cadrul grupului Mediapost Hit Mail.

Cu o puternică afinitate pentru tehnologie, fiind expert în transformare digitală, CRM & marketing digital, Salesforce Certified Consultant și HubSpot Certified Professional, Adrian și-a propus ca în următorii 5 ani să accelereze evoluția mediului digital românesc, prin ridicarea ștachetelor în ceea ce privește tool-urile de eficientizare online, Promotiful fiind un bun exemplu. Singurele domenii care-l pasionează și pe care nu și le-a propus să le automatizeze sunt F1 și pescuitul. Încă!

Află mai multe despre Adrian aici.